Äntligen seriespel.

Välkommen till
Stele League omgång 2

Äntligen är det dags att dra igång omgång 2 av vårt seriespel – Stele League, som presenteras av Stele Entreprenad.

SÖN DEN 10 OKTOBER kommer vi på Kalmar Padel Arena att dra igång omgång 2 för er som vill spela matcher och tävla mot andra padelspelare som befinner sig på samma nivå.

Antal lag

  • 4-6 st lag i varje division (gruppspel)
  • Herrar, dam samt mixedklass (ange i rutan meddelande om ni avser att spela MIXED)
  • 5 veckors spelprogram (5 st matcher)

Speldagar

Seriespelet kommer att spelas på söndagar mellan 12:00 – 19:00. Vill ni spela på annan tid efter överenskommelse bekostar ni den tiden själva.

Hur anger jag min spelnivå?

Ni rankar er själva utifrån nedan beskrivning:

Nybörjare
Spelare som precis har börjat spela padel och har lite erfarenhet inom sporten. Svårt att håll bollen i spel mer än ett par slag i taget.

Medel-låg
Spelare som kan hålla bollen i spel helt okej. Svårt för personen att kontrollera väggarna samt behöver fortsätta att jobba på sina lobbar.

Medel
Spelare som kan hålla bollen i spel en längre tid. Kan även hantera väggarna helt okej och kan alltid kontrollera riktningen på sina slag.

Medel-hög
Spelare som kan hantera alla slag samt alla väggar på banan utan problem. Kan dock förbättra sin smash.

Avancerad
Spelare som är riktigt duktig och har full kontroll. Kan smasha ut bollen från banan och har väldigt bra kroppskontroll samt koordination på banan.

Tävling
Spelare som tävlar i padel. Har vad som krävs för att bli riktigt duktig i padel.

Spelformer m.m

I omgång 2 av Stele League är fördelningen följande:

  • Efter slutförd omgång (5 matcher) så går 2 lag upp, 2 lag går ner och 2 lag stannar kvar i divisionen.
  • Max 3 spelare/lag. Får inte spela i andra lag.
  • Man spelar i bäst av 3 set.
  • Hemmalag står för bollar. Bollar finns att köpa i hallen. Nya bollar rekommenderas.

Vi förbehåller oss rätten att placera in lagen i de divisioner vi anser motsvara lagets nivå om för många lag hamnar på samma gradering (nivå). Detta kan ev påverka antalet lag som flyttas upp eller ner i sina respektive divisioner. Vårt mål med indelningen är att alla anmälda lag skall få möjligheten att spela jämna matcher som utvecklar padelspelet för alla spelare.


Supertiebreak

Supertiebreak spelas vid 1-1 i set. Supertiebreak spelas som ett vanligt tiebreak, fast här går man till 10 poäng (måste vinna med 2 poäng).

Golden Point
Det innebär att man endast spelar en sista boll, om ställningen är 40 lika. Mottagaren av serven, väljer i vilken ruta man vill ta emot den. Vinnaren av bollen, vinner gamet.

Poängfördelning
Vinst med 2-0 ger 3 poäng.
Vinst med 2-1 ger 2 poäng.
Förlust med 1-2 ger 1 poäng.
Förlust med 0-2 ger 0 poäng.

Ett lag som vinner alla sina matcher, vinner divisionen oavsett poängställning!

Anmälan & avgift

Anmälningsavgiften kommer vara 900 kr/per lag (baserat på 5 st. 60 min matcher + 15 min uppvärmning). Vi återkommer med spelschema där ni kommer se vilken division ni kommer tillhöra.

Fält nedan markerade med * är obligatoriska att fylla i. Observera att er anmälan är bindande. Ange i rutan Meddelande om ni avser att spela MIXED

Stele League presenteras av Entreprenad AB Stele som, förutom att vara företagspartner till Kalmar Padel Arena, är ett fullserviceföretag inom byggnation och kan tillsammans med samarbetspartners erbjuda alltifrån minsta byggserviceuppdrag till nyckelfärdiga större totalentreprenader som vi i projektgrupper utvecklar från start till färdigt projekt.

Deras verksamhet fokuserar idag runt följande byggproduktionsområden; nyproduktioner, om och tillbyggnationer, renoveringar, service/löpande underhåll samt projektutveckling. Inom ramen för dessa produktionsområden så utför vi sedan byggprojektuppdrag åt privata kunder, företagskunder, kommun, landsting och myndighetsbeställare.

Läs mer på https://www.stele.se/